Väntan, väntan, väntan...

Flera roliga ihopsättningar gjorda sista tiden och nu väntar jag på att få se om några magar blir runda eller inte. Aln som är utlånad lyckades charma in sig så pass att han faktiskt får stanna där! Förhoppningsvis kommer en liten fining från hans kull därborta att födas och få flytta hit och ta "farsans" plats.

Jag klurar, som vanligt, på uppfödningens inriktning och undrar vart jag egentligen är på väg och vad jag vill göra. (Överallt och alldeles för mycket!) Magkänslan leder mig just nu och det känns riktigt bra.

Fancy och Frenchy har flyttat, båda fann varsin toppenfamilj och jag kunde inte vara mer nöjd! Funny är kvar och hon blir bara snyggare ju större hon blir. Oh boy säger jag... Ska försöka fota lite djur i helgen så ska ni få se. Marion (rex) behöver läggas in på hemsidan också, min lilla igelkottamaskot som är så go så.

Rut har nu gått med Albin i tre månader utan resultat. Häromdagen flyttade hon in med James istället och blir inget här heller så kommer hon pensioneras. Hon är över ett år nu så luckan börjar liksom stängas. De bör helst vara runt året när första kullen föds, precis som på människor ökar riskerna ju äldre de är. Albin går nu bara med Flisan sedan några veckor tillbaka, inga tecken på dräktighet ännu. Blir inte hon heller dräktig är det frestande att, igen!, kasta nävarna i luften och yla "jag ger upp!". Det här med himmisar... Det har tagit mig år att hitta djur men inga bebisar blir det. I efterhand inser jag att jag borde ha importerat direkt men det är lätt att vara efterklok.

Ja. Mera väntan alltså.

27 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)