På marsvinsfronten intet nytt.

Just nu händer inte mycket. Mitt liv är för tillfället fullspäckat med sökande av arbete (min mammaledighet går mot sitt slut) och filande på c-uppsatsen. Jag har ett gäng ungdjur som är bokningsbara och redo att flytta om ett par veckor, just nu är det lite trångbott i marsvinshuset så mycket energi går åt till att städa och röja. Jag kommer att släppa iväg några av mina korthåriga djur framöver så är man intresserad kan man höra av sig. Inte alla blir dock till salu, ganska många är svåra att lämna ifrån sig.. Men vissa och till rätt hem. :)


Jag är mycket sugen på att ställa ut lite fluff på dubbeln i Kallhäll den 25e okt men väntar tills det närmar sig innan jag bestämmer mig. Skulle gärna vilja se vad svenska domare tycker om mina ch-teddys.

Annars är det som vanligt, man planerar konstant burbygge och funderar på vilka par som skulle ge fina ungar... De tankegångarna är lika inrotade i hjärnan som stigen i gräsmattan mellan hus och marsvinsbod! :D Hur de reella planerna ser ut ligger dock på is ett tag framöver. Just nu är ork och lust på låg nivå, jag hoppas det kommer tillbaka. Jag vill sätta Onyx med Biggles i höst och det lutar väl åt att det blir så. Men först vill jag ta mig igenom den här trökperioden och få lite ordning igen.

 

20 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)