Kontakt

Presentation av mig.

Jag heter Elionor och är bosatt med min familj i Vallentuna. Jag har alltid gillat marsvin och har nu när jag har flyttat till villa med trädgård samlat på mig en liten flock! Hemma hos mig finns främst ch-teddys och ett gäng släthåriga pettar av magpie-typ.

Mina djur bor inne i min gillestuga och kommer sommartid ut på bete på gräsmattan så ofta tillfälle ges. Honorna bor i flockar och hanar i par om två så långt de kommer sams. Jag vill inte ha hanar sittandes ensamma och försöker därför para ihop dem så gott det går. Marsvinen utfodras med grönt hö och kraftfoder från Granngården. Färskt vatten har de alltid och färska grönsaker får de dagligen och under vår/sommar/höst grönt utifrån. Detta kompletteras med paprika, broccoli och lite annat smått och gott vid behov/vintertid. 

Jag har varit medlem i Svenska marsvinsföreningen 2011-2018, suttit med i lokalavdelnings Norrorts styrelse mellan 2014-2018. Sedan april 2016 har jag varit registrerad uppfödare med prefixet SMF 499 Bombus. Aveln är nu nedlagd och några fler kullar planeras inte.

/Elionor

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)