Vissa kommer, andra går.

D-kullen föddes natten till den 18:e augusti och tre stora fina tjejer tittade ut. Överraskande nog var två av dem "magpies", Aln har alltså visat sig bära på blekningsgenen, ett arv efter hans mormor som var lilac fox skulle jag tro. I alla fall mycket välkommet! Läs mer under "födda kullar/till salu", där finns också bilder på sötnosarna.

Igår flyttade Corben ihop med Twister till ett kelhem på Åland. Corben visste jag ju skulle flytta så småningom men Twister har jag velat en del kring och det var med sorg i hjärtat jag släppte iväg honom. Och till viss del lättnad.... Jag har varit så frestad att avla på honom och ett TILL avelsprojekt och ännu fler marsvin behöver jag verkligen inte. Nu bor han hos en familj med mer tid över till just honom och jag har eliminerat en tanke som gnagt mig länge. Jag kommer inte att avla på ch-teddy. Punkt. Men jag kommer att sakna min lilla nallebjörn...

På måndag kommer Glimmer och Lemon (Beatnik och Beanie) som varit här över semestern att åka hem och då kommer antalet marsvin plötsligt att kännas väldigt litet. Vilket inte är någon nackdel, min egen nedkomst närmar sig med stormsteg och det är nu bara 4-5v kvar innan "lillasyster" anländer.

26 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)