Skvätt i poolen!

Jag fick en idé häromdagen. Jag har länge försökt hitta en smidig lösning för att rasta marsvinen men jag har ingen lämplig golvyta. Jag får gräva fram dem från under bokhyllor, soffor och bakom tvättmaskiner eller frysbox och det blir dryyyygt i längden. Plus omöjligt att hålla golvet rent. Så jag köpte en barnpool på CityGross för 99kr. En sån med styva kanter, rund, 1.8m i diameter. Göta petter vilken giganthage det blidde!

Qaramell och Antabus invigde medan deras bur rengjordes. Conrad och Corben fräste runt som om det var en melodrom och nu sitter tjurskallarna Albin och Twister där i. Tanken är de två sistnämnda ska få flytta ihop, om de bara kan komma överens. De har suttit där några timmar nu, jagat varandra men för tillfället är det lugnt. Det är tydligt att det är Twister som är top dog och Albin försöker göra sig osynlig. Vi får se hur det går! Vore otroligt skönt att få ihop lite välfungerande hanpar, nu sitter alldeles för många ensamma.

Och så kan jag avsluta med lite glädjande nyheter, jag tror minsann att Delilah är dräktig nu. Kunde känna lite klumpar i magen, för tidigt för att vara säker så det är bara att vänta och se. Aln har nu fått flytta ut från sina damer, till hans stora förtvivlan och kommer så småningom att paras ihop med antingen James eller Yang (när han kommer hem från Flockdjurs).

4 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)